De perfecte buitenreclame: neonreclames

Neon Reclame

Of het nu gaat om restaurants, cafés, boetieks, kantoren of beauty-spa’s: neonreclames zijn al tientallen jaren een populair reclamemedium voor buitenreclame voor allerlei soorten bedrijven, en terecht – ze zijn een blikvanger en een magneet voor aandacht.

Bent u nog op zoek naar dat ene iets voor de buitenreclame van uw winkel, dan zijn buiten neonreclames de perfecte oplossing voor u. Vergroot de bekendheid van uw bedrijf en trek meer bezoekers naar uw bedrijf.

Kunnen LED-neonreclames buitenshuis worden gebruikt?

Ja, LED neonreclames kunnen ook buiten gebruikt worden. Als het om buitenreclame gaat, heb je veel mogelijkheden. Een goed ontworpen en opvallende neonreclame kan vaak het verschil betekenen tussen het aantrekken van nieuwe klanten en het naar de achtergrond laten verdwijnen van uw bedrijf. Niet alleen in Las Vegas zijn neonreclame al lang een populaire keuze voor buitenreclame van hotels, nachtclubs en vele andere bedrijven, maar ook in Nederland wint neonreclame aan populariteit.

Maar niet alle neonreclames zijn even geschikt voor buitengebruik. Alleen speciale LED-neonreclames voor buiten van duurzame en weerbestendige materialen (beschermingsklasse: IP65) zijn bestand tegen weer en wind.

Als je op dit kleine detail let bij je volgende aankoop van neonreclames voor buiten, kan er niet veel misgaan.

Met neonreclames val je niet alleen overdag op, maar vooral ’s nachts. Een mooi vormgegeven etalage of een originele lichtreclame zijn vaak de eerste aantrekkingskracht van uw klanten met uw zaak. Daarom is uw buitenreclame een belangrijke hefboom om de nieuwsgierigheid van uw klanten te wekken en uw zichtbaarheid bij nieuwe klanten te vergroten.

Met een LED neonreclame voor uw buitenruimte zult u niet alleen overdag gezien worden, maar ook ’s nachts opvallen tussen de massa winkels en gevels.

Op een moment van de dag dat de meeste winkels gesloten zijn, onderscheidt u zich van de massa met een neonreclame die altijd aan staat.

Als stijgende elektriciteitsprijzen u zorgen baren, moet u weten dat led-neonlampen minder energie verbruiken dan traditionele gloeilampen. Zo kunt u zonder zorgen effectieve buitenreclame voeren.

Investeren in LED TL buizen voor uw bedrijfslogo of een brutale belettering is een kansrijke manier om uw zaak altijd in het beste licht te laten schijnen.

Neonreclames voor uw buitenreclame bieden effectieve reclame in alle weersomstandigheden. De lichtkwaliteit en helderheid van neon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zichtbaar in alle weersomstandigheden, inclusief mist en regen. Het menselijk oog wordt van nature aangetrokken door licht, dus een neonreclame is een krachtige manier om uw bedrijf te laten opvallen en op elk moment van de dag te positioneren voor succes. Als u een klein bedrijf bent en wilt opvallen, een speciaal evenement of aanbieding heeft of gewoon wilt weten waar u bent, kunt u alleen maar profiteren van een LED-neonreclame.

Neonreclames zijn een populaire fotoachtergrond.

Neonreclames hebben gewoon dat bepaalde iets dat “Instagram-waardig” is! Misschien zijn het de felle kleuren of het retrogevoel, maar wat de reden ook is, deze borden zijn een populaire achtergrond voor foto’s op sociale media. Dat merken ook ondernemers over de hele wereld, want steeds meer bedrijven en winkels gebruiken neonreclames als unique selling point om klanten aan te trekken.

Of u nu een trendy coffeeshop, een vintage kledingwinkel of een traditioneel bedrijf runt, neonreclames zijn een geweldige manier om uw bedrijf een levendig karakter te geven. Als u het leuk vindt om uw bedrijf te laten zien in hashtags op sociale media en op de foto’s van uw winkelbezoekers, dan is een neonreclame precies wat u nodig heeft voor uw buitenreclame.

De perfecte buitenreclame: neonreclames
Schuiven naar boven