5 redenen voor een badkamerspiegel met verlichting

Badkamer spiegel

De technologie is sinds het begin voortdurend verbeterd en dat merken we elke dag. We kunnen duidelijk zien hoe technologie ons leven binnendringt – van het zetten van koffie in onze keuken tot het rijden naar het werk.

Een van die technologische ontwikkelingen op het gebied van verlichting is een badkamerspiegel met verlichting. Het is geen nieuwe openbaring om twee of meer concepten samen te zien werken om een ​​product te creëren dat een probleem uit de echte wereld oplost. Een spiegel met verlichting is een samensmelting die de meest stijlvolle uitstraling naar de ruimte brengt.

We hebben geweldige toepassingen gezien van badkamerspiegels met verlichting in huizen, boetieks, hotels en andere plaatsen waar je je reflectie direct in natuurlijk licht moet zien. Een spiegel met verlichting geeft niet het normale licht, maar een lichtopbrengst van CRI 80+ om het zicht te verbeteren.

In dit bericht behandelen we 5 redenen waarom je een badkamerspiegel met verlichting zou moeten hebben en bespreken we waarom een ​​spiegel met verlichting de perfecte optie is om glamour aan de kamer toe te voegen. Laten we in de post duiken:

1. Badkamerspiegels helpen je gezond te blijven!

Uw verlichte spiegel geeft u de perfecte verlichting wanneer u midden in de nacht naar de badkamer moet. Heb je er geen hekel aan om midden in de nacht je badkamerverlichting aan te doen? Afgezien van het wakker maken van anderen, maakt het het moeilijker voor u om daarna weer in slaap te vallen, wat uw circadiane cyclus kan verstoren en uiteindelijk uw gezondheid kan aantasten. De geavanceerde technologie van een spiegel met verlichting stelt u ook in staat om de energiezuinige LED’s voor u en uw gasten te dimmen wanneer u ’s avonds laat de badkamer gebruikt.

2. Je upgrade je huis│Badkamerspiegel met verlichting.

Een badkamerspiegel met verlichting is voldoende om je het gevoel te geven van een luxe hotel in je eigen woning. Installeer een van deze in uw huis om wat looks te trekken en die “wow” van uw gasten te halen. Of het nu in je badkamer is of waar dan ook in huis, een spiegel met verlichting wordt de ster van het hele interieur. Als u bezig bent met de verkoop van uw woning, zal het toevoegen van een badkamer aan uw badkameropstelling waarde toevoegen aan uw huis.

3. Verbetert de verlichtingservaring.

Je zult een groot verschil merken wanneer je je klaarmaakt bij normaal licht en wanneer je je klaarmaakt voor een verlichte spiegel. Het maakt het hele proces niet alleen leuker, maar het ziet er ook beter uit. De kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt bij het maken van deze spiegels is anders dan bij gewone spiegels. Als optie hebben de badkamerspiegels met verlichting hoogwaardige loepruiten geïntegreerd in de spiegel, die zorgen voor de fijnste reflecties.

4. Vergroot het gevoel van ruimte.

Verlichte spiegel elimineert de behoefte aan zij- of make-upverlichting, waardoor er meer ruimte is om een ​​grotere spiegel te installeren. Een grotere spiegel in je badkamer creëert een illusie van diepte en laat de ruimte ruimer en groter lijken. Het helpt ook om het reflectie-effect van natuurlijk daglicht tegen de spiegel te vergroten. Dus door een badkamerspiegel met verlichting te installeren, kun je je ruimte groter en helderder laten lijken – zelfs als de lichten uit zijn.

5. Bespaar energiekosten.

Een badkamerspiegel met verlichting maakt extra plafondlampen overbodig; het werpt licht rechtstreeks naar je toe en laat je jezelf zien in een gelijkmatig licht zonder schaduwen. Deze eigenschap maakt een spiegel met verlichting perfect voor het scheren, het doen van je haar of het aanbrengen van make-up. Net zoals make-upartiesten een professionele Hollywood-spiegel gebruiken, kunt u uw afbeelding duidelijk en gelijkmatig zien.

De LED-verlichting in deze spiegels bespaart niet alleen geld op extra verlichtingsarmaturen, maar bespaart ook energie en verlaagt uiteindelijk uw rekeningen. Een verlichte spiegel kan tot 95% van de ontvangen energie omzetten in verlichting, waarbij slechts ongeveer 5% van de energie-input wordt verspild als warmte. Als u uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, koop dan dergelijke spiegels als een meer energiebewuste optie. De led-lampjes op deze spiegels verbruiken niet veel stroom.

5 redenen voor een badkamerspiegel met verlichting
Schuiven naar boven